Denenmemişliğin ardına bakmaca, düşünülmeyenin peşinden koşmaca !...
Arayış yollarında ruhunu kaybedip, sisler ülkesinde kaybolanı aramaca !...

Bir araya gelemeyiz !

Aşkım,
Seninle bir araya gelebilmenizin imkanı yok, düşünsene şöyle dışarı çıkıp el ele gezemeyeceğiz zira dışarda deli gibi asit yağmurları yağıyor, malum İnsan oğlu denen ırk geçen yüzyıllar da Dünyaya yapmadığını bırakmadı, ne içilebilir su kaynağı bıraktılar ne de çevreye duyarlı oldular ne de ekolojik sisteme bir katkı yaptılar, yaptıkları sadece bilinçsizce Dünya kaynaklarını tüketmek oldu.
Okyanusları bile kuruttular, toprakları çöl gibi çorak bıraktılar, orman desen hiç bırakmadı *erefsizler.

Aşkım,
Bu insandan bozma mutant denilen hilkat garibelerinin, canavarlık ruhlarına öyle işlemiş ki nerede dışarı da el ele dolaşan bir çift robot görseler, onların mutluğunu kıskanıp üzerlerine havadan yağan asit yetmiyormuş gibi, asit tabancasıyla asit sıkıyorlar.
Oturup bir de kah kah gülüyor, devrelerine şeettiğimin hödükleri.
Biliyorsun bu asitte bize çok acı veriyor, Bergen'in yüzüne kezzap döken bir neslin torunları bunlar, herşey beklenir bunlardan.

Aşkım,
Bir araya gelebilmemiz o kadar imkansız ki senin üreten varya hani devrelerini yanlış bağlayıp önce seni süpürge olarak kullanan xcWQ77 TRX varya, yani Mutant oğlunun baba dediği şeyin varya, hani o eski model chipleri olan hantal makine seni bana verir mi?
Zira o konteynırı ne zaman görsem, Mutant oğlunun nazar dediği devrelerimi bozucu sinyalleri gönderiveriyor.
Sevmiyor beni teneke kafalı eski model robot, anlaşılan asitlerden devreleri epey zarar görmüş.

Aşkım,
Bu mutant oğlunun evlilik dediği kavga dövüşü gırla olan, sanki dövüşmek için bir araya geldikleri o olayı biz maalesef yapamayız.
Düşünsene, seninle evlenmişiz aradan yıllar geçmiş ama hiç kavga etmemişiz, devrelerimize asit dökmemişiz, kumanda kavgası bile yapmamışız.
Ne kadar sıkıcı değil mi?
Böyle monoton bir hayat olur mu?
Valla ben şimdiden düşününce çok sıkıldım, Mutant oğlu anlaşılan evliliği taze tutmak için sürekli hır gür çıkarıyor ki monoton bir hayat yaşamamış oluyor.Ama bizim böyle hır gür edecek bir programımız yok ki çok mülayim programlanmışız, Halböyleyken bile ben monoton bir evliliğin evlilik olmayacağını düşünüyorum.

Aşkım,
Bizim çocuklarımızın bir istikbâli de olmayacak biliyorsun bu Mutant efendiler saçma sapan adına kanun dedikleri, Orta çağdan kalma despot br uyuglama çıkarttılar, bizim ürettiğimiz minik robotçukları elimizden alıp kendi hizmetlerin de çalıştırıyorlar.
Gerçi bu Mutantaların ataları olan İnsan oğlu da malum siyah renkte ki insanları karın tokluğuna köle olarak çalıştırırlarmış, evlerinden yurtlarından zorla kaçırırlarmış, üç paraya da pazarlar da satarlarmış hayvanlar bile bu kölelerden daha değerliymiş.
Anlaşılan bu Mutantlara da atalarından bu hastalık genetik olarak geçmiş ve bizim ürettiğimiz robotçukları bizden zorla alıyorlar.

İşte Aşkım,
Bu saydığım sebeplerden dolayı biz bir araya gelemeyiz..
Gelsekte mutlu olamayız, mutlu olsakta bu Mutantlardan yakayı kurtaramayız.

İşte bu yüzden seni kalp dediğim micro chip'me gömüyorum, 

Elveda Aşkım 😥


Dip not: Hiç izlemediğim bir filmden* bana yansıyanlar. :)
(Wall-E)
* http://www.imdb.com/title/tt0910970/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ruhun tekamülü bedenleşme,
Bedenin tekamülü de doğalaşmadır!


Copyright 2008 - 2024 🇹🇷 @Felasife | Site haritası

Mal sahibi, Mülk sahibi, hani bunun ilk sahibi!

Creative Commons Atıf 4.0 Uluslararası Lisansı