Denenmemişliğin ardına bakmaca, düşünülmeyenin peşinden koşmaca !...
Arayış yollarında ruhunu kaybedip, sisler ülkesinde kaybolanı aramaca !...

Yağma yok!

Yağma yok!
Doğmayacak olanı doğurtmak, ölecek olanı öldürmemek, daha uzun yaşamak için, cihaz, protez, organ nakletmek, tüpte kavanozda bebek üretmek, yiyeceklerin genleriyle oynayıp, daha çok yiyecek, daha çok nüfus demek.

Yağma yok!
Virüs, bakteri, mikroplara savaş açmak, kimyasallarla yeryüzünü kaplamak, hijyen adı altında "izole" bir dünya, yani hastalıksız bir dünya hayaliyle yaşamak, bu ortak hayalde de yaşamak.

Yağma yok!
İnsan besin zincirinin en tepesinde olabilir, lakin bu ona "sorumlulukta yükler", İnsan bir çekirge mantığıyla İSTİLA edemez! Kendi türünü çoğaltmaya kendini adayamaz.
Yoksa çekirgeden farkı kalmaz.
İnsanı diğer TÜM canlılardan ayıran yegane özellik budur, İnsan
İSTİLAYI kontrol edebilecek tek türdür.

Yağma yok!
Korona olayında olan, Tıbbın çöküşüdür, Tıp çökmüştür!
İnsanları bu kadar ilaçlara, cihazlara, saçma diyetlere mahkum etmek, BS'lerine darbe vurmuştur. Tıbbın bu yöntemin de "virüsüz, bakterisiz, mikropsuz" izole bir dünyaya ihtiyaç vardır. Böyle olmalı ki Tıbba bağımlı kalınsın.
Lakin dünya böyle bir yer değil ki!

Yağma yok!
Binlerce, milyonlarca yıllık yaşamı Tıp değiştirmek, ona hükmetmek istedi, tamda işler tıkırındayken, milyarlarca insan birden evlere kapatıldı.
Şehirlerin üstüne ölüm korkusu çöktü, aslında çöken Tıptı, virüste tam BS zayıfları vurdu, bazı insanların BS var bile sayılmaz, zira bu kadar ilaç, cihaz desteğiyle ayakta kalanda BS kalmaz.
Tembelleşir, pasifleşir, ona gerekte kalmamıştır, ilaç, cihaz vs. onun görevini üstlenmiştir.

Yağma yok!

3 yorum:

  1. Felasife nerelerdesin, konteyner atacaktın ne oldu, doğada mısın?

    YanıtlaSil
  2. Aynen doğadayım, yağmur,çamur, soğuk, gece her yer karanlık, gündüz de ıssız, hiç insan yok gibi, mesajıda o konteynerden gönderiyorum.:)

    YanıtlaSil
  3. Resimlerde atın bloğunuza merak ettim doğrusu. Köpek var mı sebze ektiniz mi tv izliyor musunu zkitap aldınız mı yanınıza vs vs. Bende meraklıyım doğaya.

    YanıtlaSil

Ruhun tekamülü bedenleşme,
Bedenin tekamülü de doğalaşmadır!


Copyright 2008 - 2024 🇹🇷 @Felasife | Site haritası

Mal sahibi, Mülk sahibi, hani bunun ilk sahibi!

Creative Commons Atıf 4.0 Uluslararası Lisansı